Lounas
Ravintola Töölön tasokas lounasbuffet tarjoillaan arkisin klo 11-14.30. Saatavilla myös kolmen ruokalajin pöytiintarjoiltu menu.
JOULULOUNASBUFFET (53,00/hlö) TARJOLLA:
la 14.12. klo 12-17 & ma-pe 16.-20.12. klo 11-14:30 & la 21.12. klo 12-17.
HUOM! 16.-20.12. emme tarjoile Lounasbuffetmenua (15,40) emmekä pöytiin tarjoiltavaa Business Menua.
Nauti Töölön lounas
Nauti kauden herkuista koostuvasta runsaasta lounasbuffetistamme, joka on rakkaudella valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Tule herkuttelemaan monipuolisella valikoimalla Eurooppalaisen keittiön herkullisimpia klassikoita sopivasti tähän päivään tuotuna, jotka vievät sinut mennessään herkulliselle ruokamatkalle. Ravintola Töölön ravintolamiljöö tarjoilee mielenkiintoisia arkkitehtuurisia yksityiskohtia ja upeaa suomalaista huippudesignia silmäniloksi.
Buffetlounaan lisäksi tarjoilemme viikottain vaihtuvan businesslounaan, joka on mahdollista varata etukäteen.
Lounaamme on erittäin suosittu ja yli kuuden (6) henkilön seurueita suosittelemme lämpimästä tekemään pöytävarauksen ennakkoon.
Meillä käyvät maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, emme vastaanota käteistä. Lounaalla on saatavissa kysyttäessä myös täysin vegaaninen vaihtoehto.
LOUNASBUFFETIN LÄMPIMÄT RUOAT 9.12.-13.12.
Lounasbuffet 15,40 €
Maanantai
-
Pinaatti-tuorejuustoravioleja sitruunakastikkeessa sekä linssejä L
-
Pyttipannua (FI) M, G, paistettua kananmunaa M, G, Myrttisen suolakurkkua M, G sekä punajuurta M, G
Tiistai
-
Kantarelli-Härkis-gnocchipaistosta VEG ja timjamikreemiä VEG, G
-
Pestolohta L, G sis. pinjansiemen sekä sitruuna-parmesanpastaa L
Keskiviikko
-
Paistettua tofua VEG, G kasvis-nuudeliwok M
-
Grillattuja jauhelihapihvejä sinappikermakastikkeessa (FI) L, G ja friteerattua perunaa VEG, G
Torstai
-
Linssi-vihannesragout VEG, G sekä riisiä VEG, G
-
Naudanlihastroganoff (FI) L, G, ja riisiä VEG, G
Perjantai
-
Herne-kasvispyöryköitä ja paahdettuja vihanneksia VEG, G sekä yrttikreemiä VEG, G
-
Feta-kanapastaa (FI) L
VIIKON KEITTO VKO 50
Viikon keitto 12,90 €
-
Chorizo-valkopapukeitto ja vuolukermaa L, G
KOLMEN RUOKALAJIN LOUNASMENU 9.12.–13.12.
Lounasmenu 37,50 €
Alkuun (11,00)
-
Endiivisalaattia, Gruyere-juustoa, karamellisoitua saksanpähkinää ja vaniljavinaigrettea G
Pääruoka (24,50)
-
Paistettua lohta, punajuuripyrettä, friteerattua ruusukaalia sekä inkiväärikastiketta L, G
Pieni makea (5,50)
-
Valkosuklaaterriini, rapeaa päärynää ja kinuskia VL, G
-
Kahvi/tee
Kysy tarvittaessa allergeeneista tai pyydä vegaanista vaihtoehtoa.
Käyttämämme liha on kotimaista ellei erikseen menussa muuta mainita.