ALKUUN
Jääkellarinlohta, kirjolohenmätiä, fenkolia sekä hovimestarinkastiketta, M, G
tai
Marinoitua parsaa, savustettua keltuaiskreemiä, pikkelöityjä sieniä sekä rapeaa sipulia, M, G
PÄÄLLE
Hiillostettua siikaa, puikulapyrettä, naattiporkkanaa, korvasientä sekä mätikastiketta L, G
tai
Grillattu naudan marmoriulkofilepihvi (FI), perunagratiinia, kevätkasviksia sekä puutarhurin maustevoita, L, G
tai
Kaali-kauraterriiniä, korvasientä, parsaa sekä lämmintä tomaattivinaigretteä, VEG, G
JÄLKEEN
Vappukakkua, L
Jogurtti-pannacottaa, marinoitua mansikkaa, L, G
Vadelma-suklaamoussea ja suolakaramellia, L, G
Töölön pikkumunkkeja, L
Artesaani vaahtokarkkeja, M, G
Passionsimaa, M, G