Juhlat ja tilaisuudet

Juhlat & Tilaisuudet

Klassinen juhlasali, auditorio ja ravintolatila ovat suunniteltu mahdollistamaan elämäsi ikimuistettavimmat tilaisuudet.

Unohtumaton tilaisuus

Ravintola Töölön monipuoliset tilat mahdollistavat useiden erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisen edustit sitten yritystä tai organisaatiota tai olet järjestämässä yksityisiä juhlia ja tilaisuuksia.

Historiallisessa 450 henkilön auditoriossa vallitsee ainutlaatuinen ja kiehtova tunnelma, joka tuo uuden lisäulottuvuuden tilaisuudellesi. Juhlasali puolestaan tarjoaa hurmaavat puitteet isommallekin tilaisuudelle. Jopa 700 henkilön cocktail-tilaisuuden mahdollistava juhlasali huokuu glamouria ja tunnelmaa. Ravintolasaliin mahtuu lisäksi istumaan 120-150 henkilöä. Isommissa tilaisuuksissa on mahdollista ottaa käyttöön myös auditorion lämpiö ja juhlasalin aulatila.

NÄIN OLEMME ONNISTUNEET

töölö_auditorio_kapasiteetit_kansi

Yritystapahtumat

Tilamme on ihanteellinen paikka monenlaisille yritystapahtumille. Meillä voit järjestää esimerkiksi konferensseja, seminaareja, lanseeraustilaisuuksia, messuja tai yritysjuhlia istuvasta illallisesta cocktail-tilaisuuksiin.
Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii kanssanne pienimmistäkin yksityiskohdista ja varmistaa onnistuneen tilaisuuden.

RT_210116_NS_Web_7308

Perhejuhlat

Töölössä on upeat puitteet unohtumattomille perhejuhlille. Ravintolasalimme tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän laajaa ja viihtyisää tilaa sekä tyylikästä sisustusta, joka luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman ja sopivat täydellisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, häät, kastejuhlat, ristiäiset tai muut perhejuhlat.

Ravintola Töölö 08_2022-fullsize-010

Opiskelijajuhlat

Legendaarisessa Ravintola Töölön juhlasalissa järjestät unohtumattomat opiskelijoiden juhlatilaisuudet. LUE LISÄÄ >

ravintolatoolo-pyoreat poydat

Yhdistysten tilaisuudet

Auditoriomme soveltuu erinomaisesti yhdistysten sääntömääräisiin vuosikokouksiin ja esimerkiksi yhtiökokouksiin. Me järjestämme myös yhdistysten juhlaillallisia ja vuosijuhlia.

Kesäjuhlat parhaimmillaan

Kokoa ystävät, työkaverit tai kutsu asiakkaat viihtymään Töölön upealle kesäterassille!

Vietä rento ilta nauttien herkullisesta ruokaelämyksestä ja virkistävistä juomista. Ravintolasalissa voit nauttia taidokkaasti laaditusta buffetillallisesta, ja niin terassi kuin lippakioski ovat varattavissa yksityiskäyttöön. 

Varaa kesän unohtumattomin juhla!

Ikimuistoiset häät

Ravintola Töölön ravintolasali tarjoaa kauniit puitteet jopa 120 henkilön hääjuhlaan.

Tarjoilut kruunaavat tilaisuuden

Ravintolamme loihtii juuri sinun tilaisuuteesi sopivan korkeatasoisen ruoka- ja juomatarjoilun. Keittiömme on tottunut huolehtimaan pienistäkin yksityiskohdista ja maailmanluokan tapahtumista.

Ota yhteyttä

Kysy lisää myyntipalvelultamme tai pyydä tarjous lomakkeella.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilaisuuden toivottu ajankohta välillä
PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV

Tilaisuuden tiedot
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.