Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ravintola Töölö

Runeberginkatu 14-16
00100 Helsinki

Ravintola Töölö on avoinna lounasaikaan joka päivä klo 11-14.30. Muutoin palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita tilauksesta erilaisien tapahtumien ja juhlien muodossa.

Meillä käyvät maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, emme vastaanota käteistä.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme palvelee teitä arkisin klo 9-16.

Näin saavut meille

Raitiovaunulla 2, 4, 1, 10, 4

Bussilla 69, 30, 42, 20, 400, 37, 63, 213, 70, 41
Katso myös HSL-aikataulut

Ota yhteyttä

Kysy lisää myyntipalvelultamme tai pyydä tarjous lomakkeella.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilaisuuden toivottu ajankohta välillä
PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV

Tilaisuuden tiedot
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Aalto university executive education and professional development

Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun entinen päärakennus valmistui 1950-luvulla liike-elämän osaajien kehittämisen keskukseksi. Laajan peruskorjauksen ja rakennuksen henkeä kunnioittavan uudistamisen jälkeen rakennukseen siirtynyt Aalto yliopiston omistama maailman 50 parhaan valmentajan joukkoon lukeutuva Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE), joka luo rakennukseen pohjoismaiden suurimman johtamisen ja asiantuntijuuden kehittämisen keskittymän. 

Kanresta Oy

Ravintola Töölän taustalla toimii Kanresta Oy. Kanresta on suomalainen laajan portfolion omaava ravintoloitsija, joka toimii valtakunnallisesti yli 30 ravintolassa ja tapahtumatalossa. Tuotamme ravintolapalveluita muun muassa Kansallismuseossa, Kuopion kaupunginteatterissa, Kuopion musiikkikeskuksessa, Tiedekeskus Heurekassa ja Oulun kaupunginteatterissa.

Valtakunnallisena toimijana tarjoamme asiakkaillemme myös monipuolisia kahvila- ja henkilöstöravintolapalveluja. Palveluihimme kuuluvat kokoukset ja tilaisuudet, väliaikatarjoilut ja lounaat sekä tapahtumat. Kaiken perustana ovat puhtaat ja huolellisesti valitut raaka-aineet sekä työhönsä sitoutuneet ammattilaisemme.

Kaikkien ravintoloidemme tuotoilla edistetään suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Yhteiskuntavastuullisuuden lisäksi meitä ajaa intohimo herkulliseen ja terveelliseen ruokaan sekä hyvään palveluun.