Lohipastramia, kirjolohenmätiä, fenkolia ja passionvinaigrettea M, G tai Marinoitua parsaa, savustettua creme fraichea, keltuaisconfit sekä mantelia L, G
PÄÄLLE
Haudutettua kuhaa ja merirapua, puikulapyrettä, naattiporkkanaa, korvasientä sekä merirapukastiketta L, G tai Yön yli haudutettua vasikkaa, tryffeli-kukkakaalipyrettä, confit sipulia, kevätkasviksia sekä karamellisoitua sipulilientä L, G
tai
Valkopapu-mantelipyrettä, grillattua kevätkaalia, friteerattua perunaa sekä kevyesti kypsennettyä porkkanaa M, G
JÄLKEEN
Vappukakkua L Yuzu-pannacottaa, marinoitua mansikkaa L, G Suklaamoussea ja suolakaramellia L, G Töölön pikkumunkkeja L Artesaani vaahtokarkkeja M, G Mansikka-raparperisimaa M, G